Sommar

När jag inte jobbar i butiken njuter vi av sommarvärmen som äntligen kommit hit med utflykter och picknickar- underbara sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minisemester i Grenoble

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This charming girl

Idag åker min finaste Anna till Sverige och ska vara borta nästan en månad, och jag saknar henne redan! Hon är så jäkla bra på alla sätt och vis och det är så fint att man bara kan klicka med en person så som vi har gjort.
I fredags var jag hemma hos henne och drack vin, pussade på bebis och gick igenom fotona från vårt fotoprojekt. Efter ett tag kom Ruth också förbi och alla var himla nöjda med resultatet från den regniga söndagen i utkanten av Paris. Vid midnatt kom vi på att vi glömt att äta, så då bjöd Anna på pasta och sen flög tiden och jag missade sista tåget hem.
 
 
 
 

Junikvällar (och dagar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work work

Har haft en intensiv sista del av juni med två Sverigebesök, heldagsplåtning med allra finaste Anna, kompisflytt, hemmafix och så har jag jobbat min första vecka i butiken i Paris (gissa var)! Och någonstans i röran har jag tappat bort min kamerasladd så det får bli en bildbomb när den kommer fram igen.
 
 

RSS 2.0