Åkrar och himmel
Urban picnics och annat bra

De senaste dagarna har det varit många plus trots att det regnat nästan varje dag. Jag fick bland annat besök av söta Laura som var på väg hem till Columbia efter en trip till Kina, jag har haft sushi-och-rosé-picknick med Felippe utanför Pompidou, myst runt i Versailles och hittat nya gator i Paris. Några av dem tack vare att jag skaffat mej ett dag-jobb i 16:e. Känns himla pepp och jag börjar redan nästa måndag!


Var är du?


Tre systrar och världens bästa bar


Vardagsfint

För några veckor sedan upptäckte jag instagram och tycker att det är helt fantastiskt! Att få följa vänner som bor långt bort, se foton från andra sidan jordklotet och posta egna bilder från vardagen är toppen (speciellt när man har så dåligt minne som jag)!Söndagsutflykt

Har skrapat, borstat, slipat och svettats för att bli klar med sovrummet men igårmorse la en av slipmaskinerna av så vi var tvungna att åka och låna en ny. Då passade vi på att åka på en liten loppisrunda samtidigt! Under sommarmånaderna (på helgerna) är det proppfullt med olika loppisar, vide greniers och brocantes runt om i småbyarna i Frankrike. Så med en bil och några mynt på fickan kan man verkligen göra fynd. Både Jean-Baptiste och jag är riktiga skattletare och kan gå i timmar och skrota loss i skraffslådor och igår kom vi bland annat hem med en fin herre i guldram, en resväska i trä och lite smått och gott till mina smycken.


Fixfisk i le Marais och fredagsavslutning
Skattjakt och solstrålar

Solen värmer på bra här i Frankrike också (fastän inte lika starkt som i Kuba) och jag njuter av sommaren i fulla drag med gatuloppisar och svalkande drycker på diverse uteserveringar.
I onsdags tog Anna och jag en heldag i mitt gamla älskade Montmartre. Vi började med en öl på Hôtel Amours mysiga innergård och sen promenerade vi upp till tygkvarteren på jakt efter mjuka smutspasteller. Jag letade också efter små skatter till mina smycken och hittade perfekta gamla bokstavsstämplar.
RSS 2.0