2012-01-30


2012-01-21

Den senaste veckan har jag haft fullt upp med att leta efter en lägenhet i Paris. Jag har ringt, mejlat, pratat med agenturer och lurendrejare, tagit tåget in till Paris varje dag, gått på visningar, väntat, åkt buss, sprungit och missat tåg.. Så har jag också varit på två jobbintervjuer och börjat jobba med en brasiliansk modefotograf och gjort två fotningar med honom. Och så har vi firat JBs födelsedag, varit i Rambouillet och promenerat i slottsträdgården, ätit gott på restaurang och letat efter glittersmink och hästhuvuden.. Bland annat.


2012-01-12


2012-01-09

Söndag är min bästa dag. Då brukar vi hoppa in i Citronen (Jb:s lilla citroën) och åka nån timme med hög peppmusik i högtalarna till något nytt okänt ställe och vara där över dagen, som en minisemester. Igår tänkte vi åka till havet men det visade sej att det regnade i hela Normandie så vi åkte in till Paris istället och gick en långpromenad i Parc des Buttes Chaumont i 19:e. Det var förövrigt där jag tog fotona som blev till tex det här printet. Sen köpte vi choklad och popcorn och gick på bio och såg Drive och så åkte vi genom ett kvällsupplyst Paris hem till Montfort och drack te och kollade på West Wing.


2012-01-08

2012 firades in i Stockholm med några av de allra bästa jag vet. Så när eftermiddagen höll på att bli kväll tog Jb och jag tuben (metron i min värld) några stationer till Midsommarkransen. Där blev vi bjudna på lyxlax med fransmannens supersås till, drack bubbel på bubbel och helt plötsligt var klockan nästan midnatt och vi spang över till några vänner två kvarter bort. Där tittade vi på raketer och skålade in det nya året hoppandes på balkongen. Efter ett tag stutsade vi hem till Melody och Markus lägenhet igen och där tokdansade vi till 90-tals hits tills klockan blev morgon och 2011 var ett minne blott!


2012-01-07

Mellandagar2012-01-06

Kom hem till mamma sent på lillejulafton där det var rödpyntat med tomtar och ljus överallt. Och så hade hon lagat min favoritsoppa och bakat vörtbullar, mmm! Sen var det promenader vid havet, julmat, Isomys, finsläkt, fika, paketspel, mera mat och Isomys som gällde!


2012-01-06

Gott nytt år! Nu är jag hemma i Frankrike igen efter underbara dagar hos vänner och familj i Sverige. För mej känns alltid de första dagarna på ett nytt år lite magiska. Som den spontana person jag är vet jag aldrig hur det nya året kommer att se ut och jag blir alldeles sprallig av alla förväntningar. Lite såhär: RSS 2.0