La semaine dernièreHar jag bland annat ätit alla hjärtans dag-middag med Lina och Alex, pluggat verb, varit så hes att jag bara kunnat viska, lagat mat hemma hos Agustina, gått på konsert och druckit sangria, letat efter en ny väska, bråkat med CSN, fikat på uteserveringar flera gånger om, prövat sängar på Ikea, toklängtat efter Iso, fått en massa bra foto-idéer, lärt ut matnyttiga svenska fraser till Minhwa, gått på min teater och varit missnöjd med läraren, försovit mej tre dagar, köpt fula men magiska löparskor, tittat på körsbärsträden vid skolan, tvättat, prövat Frankrikes hela utbud av smågodis med Josefin och lyssnat på sorglig musik.

Sometimes I still need you


Kitsuné-lördag


Neo religion


On drugsFebern fortsatte stiga och jag lyckades tydligen både läsa och svara på sms utan att ha något som helst minne av det. Sov sen över tjugo timmar i sträck.
Mamma ringde och frågade om jag ätit ordentligt (nja, ett kokt ägg och en citronyougert på 36 timmar). Medan jag vacklade bort till kylen för att se om det fanns något ätbart kvar beklagade jag mej över att min kamera blivit stulen. Men när jag fått i mej en banan kom jag på att kamerastölden bara var en dröm- ha! Då ringde det på dörren och jag snurrade in mej i täcket och vred om låset och tittade upp på en förvånad kostymklädd man med en stor bukett rosor i handen och kraxade fram ett -ehm oui? Han skulle in till grannen och hade inte alls ringt på min dörrklocka.
Nej, nu sväljer jag några tabletter till och kryper ner under täcket igen.
(Bilden är från en kall kväll hos mamma i december)

Jag drömde om delfiner

Och om elevrådsordförandeomröstningar.
Och att M och jag köpte soffbord tillsammans.
Lyssna

Le rhume

Snyter mej, tittar på film, snyter mej, hostar, sover, sväljer tabletter, snyter mej, dricker te, snyter mej, småäter, gnäller och snyter mej igen.

Dinofly

Var egentligen krasslig men tänkte att en kopp te inne i stan inte kunde skada. Jag hade ju bara legat i sängen hela dagen och kände mej lite sällskapssjuk. Men teet blev till ett glas varmt rött vin istället, och ett hej blev till en hel middag hemma hos Minhwa och efter tunga samtalsämnen krävdes en två, tre, fem stycken 1 euros-öl och efter att en vän blivit illa behandlad kändes det helt klart tvunget med en hel massa nattamat och jag hostade mej till sömns strax efter klockan slagit halv sju.

Summer make(s) goodVi tänkte åka till stranden men det blev Parc du Peyrou istället. Vi köpte med oss godispicknick och satte oss i gräset och tog av oss jackorna. För det var 20 grader i skuggan! Den sjätte februari! TJUGO GRADER! Helt otroligt fantastiskt underbart! Och dessutom fick jag klappa en katt och busa med en valp och inte minst äta middag med min nya fina hjort!

Tre i rad
Frukostrunda med tillbehör

Josefin och jag kom på att inget kunde vara bättre än en frukostrunda i det fina vädret. En kaffe här, en pain au chocolat där, lite secondhand-shopping, en jos på ett nytt ställe, och sen lite gatujazz. Fint.
På kvällen mötte vi upp Karin och Tova och det blev lite förvirring efter ölen på Shakespeare. Vi hamnade på olika ställen men det dansades i af till vi blev utslängda och det var morgon.

I torsdags

Magen ville inte längre. Vilade. Åt på kinastället. Drack vin. Gick till Circus. Spontandans och öl. Sen Rockstore kväll 1, av tre på raken.

Pluppdag


RSS 2.0