Coucou cocoDet här med att bo själv är jävligt speciellt. Klockan är över fem på eftermiddagen och jag har bara pratat några få minuter i telefon med mäklaren och bestämt träff med en kompis ikväll. Det är allt.
Ingen har sagt godmorgon älskling, vad vill du ha till frukost, vad söt du är, vad ska vi hitta på ikväll, jag älskar dej, ska vi fika, har du sett min blåa kofta, ska vi se ett avsnitt West Wing eller jag älskar dej igen. Till exempel. Det är sjukt tomt.
Nä nu blir det julmust och MUM! Ikväll är det vinfestival här, hurra! Det blir som i somras fast typ 25 grader kallare.

Här bor jagFem minuter från Pizza Pizetta där pizzan smakar fantastiskt och ett glas vin kostar 1,50 €. Stora mattor och sjukt fula tavlor hänger på väggarna. Ett apelsinträd utanför sovrumsfönstret och en egen terass på andra sidan. En spjälsäng brevid sängen och en babymobil i vardagsrummet. Stort med flera rum men med element som bara funkar när de vill och en fransk misslyckad koreograf som inte tror på mej.
Men men jag tänder mina Ikea-ljus och på tisdag eller onsdag flyttar jag! Till min egna fina lägenhet med en stor balkong, turkos dusch och en fruktmarknad alldeles runt hörnet.
Det blir bra.

Ikea & Pia JohanssonOk, att jag är en extrem frankofil men ibland är kanelbullar till P1 helt oslagbart!

Mot silverkorset!Så här såg det ut när jag vaknade i morse- kallt kallt kallt men stålande solsken!
Skyndade iväg för att titta på en lägenhet vid Lemasson i området Croix d'Argent- som var fin, som jag fick! Whii jag flyttar! De ska bara sätta in resten av köket sen blir den min!
Kände mej ensamdeppig trots lägenhetslyckan men åkte till Ikea för att känna på mattor, lukta på doftljus och provsitta soffor ändå. Men gud vad jag kände mej sorglig. Tills Peter ringde och gav mej finpepp och tröst.
Köpte godsaker och ljus, åkte hem och har letat gamla bord på franska Blocket och lyssnat på På Minuten och skrattat högt.

The daily matchHar varit runt och sökt tusen lägenheter idag. Ringt och mejlat och sprungit och jagat.
Kom hem till ost och vin (hej jag bor i Frankrike) och väntade på Laura. Jag föreslog en pizza på Pizza Pizetta och fick självklart ja. Efter pizzan blev vi lite sega och funderade på att skita i Valentins fest. Men jag peppade iväg oss ut i kylan (ca 7 grader nu- brrr) bara för att ta tramen till tågstaionen, gäspa, hoppa av och byta sida och åka hem igen.
Imorgon ska jag upp i ottan för att titta på en lägenhet vid Lemasson.

Framme

Jaha.
Då sitter jag ensam i en soffa i en lägenhet Montpellier.
Här ska jag stanna. Här ska jag bo.
Försöka överleva.
Det är min sysselsättning.

Btw har jag en spjälsäng två decimeter från min säng.

Älskade älskade Stina


Jag är egentligen sjukt kreativ

men inte just idag.

Eller igår..

OMGJag är såå glad för jag har äntligen fått en ateljé! Fantastiskt fantastiskt underbart! Den ligger perfekt, är stoor och jag får ändra och fixa om i princip hur jag vill! Hurra! Jag flyttar!

RSS 2.0