Finaste Nick


Havet

Det bästa med att vara hemma hos mamma är närheten till havet. Vågljudet, tånglukten och de salta vindarna påminner om min barndom och ger mej en frihetskänsla som är svåröverträffad.

Familjehelg

Hade en guldhelg med bland annat semlefika, sopplunch, vinmiddag, strandpromenad och massa fint häng med storebror.


Rouen


På väg

I söndags åkte vi på roadtrip i vanlig ordning. Vi köpte med oss picknick och åkte på slingriga vägar med riktning norrut mot Rouen.
Jag var så pepp på vålsolen och de franska gröna fälten att jag var tvungen att springa ut och hoppa lite.
Nytt hem nära slottet

I lördags var vi i Versailles hela dagen och letade efter en ny lägenhet till oss. Vi gick runt och bestämde oss för vilka områden vi helst vill bo i och pratade med argenturer. Tror det blir himla fint att gå promenader i slottsträdgården, köpa massa gott på matmarknaderna och dricka vin på uteserveringarna där.
När det blev mörkt åt vi en bit och sen gick vi på bio för att se The Artist.
20 grader och sol

Tillbaka hos mamma i Skåne efter en långhelg hemma i Frankrike. När jag landade i Paris i fredags var där sommarvarmt och Jean-Baptiste mötte mej i bara t-shirt. Körsbärsträden hade redan börjat blomma och vi körde hem från flygplatsen med bilfönsterna nere!


Skog och kaka

För du var guld i ugnen, jag låg som grus i parken


Tangopalats och pardans

I lördags kväll hängde jag med min fina kusin till fantastiska Tangopalatset i Malmö för att prova på Lindy Hop. Hade nog velat ha lite mer action trots att jag var tvungen att titta ner på fötterna hela tiden bara för att hänga med i grundstegen. Kul att testa men jag är för mycket av en inbiten freestyle-dansare som vill föra mej själv och inte föras.
Peppen

Franska Elle har skrivit en artikel om mej som finns på deras site. Så himla kul!Systrar och bröder

Iiiiiiiiiiihhhhhhhhh

Jo men alltså- jag är förlovad! Vi ska gifta oss!! Helt crazy bananas men varför inte liksom när det bara är K Ä R L E K?!!! Stjärnor, glitter, raketer och fanfarer, jäklar i skogen och kör i vind nu blir jag Madame Fauchère!
Long time no see

Så.
Då har jag fixat med arkiv och trixat med koder och nu är jag tillbaka här igen!
Den lite för kalla luften utanför fönstret är svensk men bara för ett litet tag. Snart måste jag tillbaka hem till Frankrike för att jobba, kolla lägenheter och vara med min kärlek. Men nu har jag först lite grejer att styra i Svea och passar såklart på att hänga med vänner och familj och resa runt i krokarna samtidigt. Har redan bränt av Göteborg, Stockholm, Köpenhamn och delar av Skåne. Och jäklar vad det hänt grejer! Mer om det senare, hejhej!


RSS 2.0